SVI SMO MI IZTEBEGOVIĆI, SALKIĆI, KOMŠIĆI… – ČAST IZUZECIMA!

Čovjek s podignutom rukom, nekropola stećaka Radimlja kod Stoca XI/XV/XVI stoljeće
Čovjek s podignutom rukom, nekropola stećaka Radimlja kod Stoca XI/XV/XVI stoljeće – Kada će današnji Bošnjaci postati ogledalo svojih dičnih pređa

Ramiz Salikić, potpredsjednik Genocidne Tvorevine izjavio je kako treba ukinuti Krsnu slavu Republike Srpske.

Salkiću ne pada na pamet ukiniti RS.

Jer, osim RS, ne postoji ni država ni paradržava na čitavom dunjaluku u kojoj bi taj mufljuz mogao biti na tako visokom položaju, savijati lijepe pare ne zahmeteći se čak ničim, osim da prevarenim glasačima proda – maglu i ublehe.

Bošnjaci vole baš Salikića, pa su mu dali više glasova nego Tokiću.

Za razliku od Salikća, Tokić ne dolazi u Banju Luku po plaću, dnevnice, naknadu za odvojeni život, topli obrok, nego se sa svojom obitelji preselio i o svom trošku živi u Banjoj Luci i bori se – ne samo za ukidanje Krsne slave, nego i za ljudska prava Bošnjaka koja se mogu ostvariti samo i jedino ukidanjem genocdne tvorevine i vraćanjem u život Ustava Republike Bosne i Hercegovine.

Ukidanjem Genocidne Tvorevine, ukida se i njena slava, a slavari marginaliziraju ili završavaju iza rešetaka, na smeću istorije, tamo gdje je i mjesto fašističkim neznabošcima.

U Genocidnoj Tvorevini se digla dreka na Salikća.

Ali, mnogi Bošnjaci i njihovi tzv. mediji ustali su u njegovu obranu.
Daju mu za pravo jer i oni bi (verbalno) ukinuli Krsnu slavu, ali Genocidnu Tvrevinu – praktično ne bi dirali. Sa “slavarima”, ne sam bi ruku pod ruku, ko i do sad – preko svojih Salikća, Izetbegovića…

U ime Genocidne Tvorevine pobijene su desetine hiljada nevinih ljudi, bezbroj je osakaćen i fizički i duhovno, desetine hiljada žena je silovalo, stotine hiljada Bošnjaka protjerano – a Alija Izetbegović nakon svega – daruje četnicima državu kojoj nije ništa sveto, čak i ni religija i Dragi Bog, Oni svoj zločinački i gencoidni produkt časte Krsnom slavom.

Religija propovijeda – „ljubi bližnjeg svog“, „ne ubij“, „ne laži“…

Ni jedna od tih Božjih Odredaba nije ugrađena u temelj Genocidne Tvorevine, niti postoji u dušama slavara – a među njima ni patrijarha Irineja koji slavare-neznabošce blagoslilja, a njihovo zlodjelo smještai u najvrijednije povjesne tekovine – zavjetujući mlade generacije da čuvaju Genocidnu Tvorevinu koju im u amanet ostavljaju – zločinci – šejtani.

BošnjačLJILJANI, ZASTAVAki mljenik – Željko Komšić – izjavljivao je kako mu ne smeta Krsna slava RS.

Nakon te izjave – Bošnjaci su ga ponovo digli u političko sazvježđe. Kao ni Salikiću, Komšiću ne smeta Genocidna Tvorevina, koju je utemeljio Alija Izetbegović, koja počiva na krvi i kostima nedužno pobijenih četničkom rukom,  a koju, u ime svih Bošnjaka kao zjenicu oka svog čuva i ne želi ukinuti njegov sin Bakir Izetbegović.

Kako to da Salikić knjiži jeftine političke poene na dreci oko UKIDANJA Krsne slave, a da te poene UBIRA i Komšić kojemu ta ista slava NE SMETA?

Moguće je jer ih sve, na čelu sa Izetbegovićima – veže zajednička velikorspska ideja opstanaka Genocidne Tvorevine – svoga najvećeg dušmanina. Jer žrtve Genocidne Tvorevine biraju baš takve za svoje vođe! Dakle, u većini, žrtve su i za Krsnu slavu i za RS. Vlast i političari su ogledalo njihovih birača.

Većina Bošnjaka je dvolična, u konfliktu je sa logikom jer ima različite aršine za ista (zlo)djela i iste ličnosti.

Većina ih se solidarizira sa svjom dušmanima i Genocidnom Tvorevinom birajući za svoje najviše i najbolje plaćene zastupnike – baš one koji su temeljili i(li) koji su vjerni čuvari Nakarade.

Tako, Bošnjaci rade sami sebi o glavi.

Da se služe zdravim razumom, ne bi se poistovjećivali ni sa oba Izetbegovića, ne bi  birali Salkića za potpredsjednika Genocidne Tvorevine koja ih je ubijala u ratu i nastavila ubijati u miru.

Da se služe logikom, ne bi davali svoj glas ni Komšiću kojemu ne smeta Krsna slava (sic!), za razliku od Salkća kojemu smeta (sic), nego bi skontali kako ni jedan ni drugi, kao ni Izetbegovići – ne daju RS.  Oni ih kao žrtve magarče, podsmijavaju im se – smatrajući ih blećicima.

Stoga smo svi mi Bošnjaci – Izetbegovići, Salikići, Komšići…, sami svoji najveći dušmani.

Čast izuzecima, koje ti i takvi Bošnjaci – smatraju dušmanima.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: