REVIZIJE TUŽBE ĆE BITI, ALI JU JE B. IZETBEGOVIĆ VEĆ LAŽIRAO: PROF BOYLE PO SVOJ PRILICI ODUSTAJE OD NAMJERE DA BUDE U NAŠEM ADVOKATSKOM TIMU ČAK I AKO BUDE POZVAN

Revizije tužbe će biti – ali Bakir Izetbegović ju je već po svoj prilici lažirao

PROF BOYLE PO SVOJ PRILICI ODUSTAJE ODAMJERE DA BUDE U NAŠEM ADVOKATSKOM TIMU

       ” B. Iezetbegović tvrdi da će revizije biti i da će je raditi tim američkih pravnika. Ima Bakir na umu i prof. Boylea, ali ga u tim neće “za sada.” Možda kasnije. Pitanje je hoće li Boyle nakon poniženja koje je doživio prihvatiti poziv u naš tim ako bi bio i pozvan. Po svoj prilici – neće *    

bakir 2O kakvom se timu američkih pravnika radi, to zna najbolje sam Bakir. Po svoj prilici radi se o bivšim pravnicima američkog State Departmenta koje je taj isti State Department preporučio Bakiru. To znači – čista namještaljka kako bi pravnici koje mu je dodijelio State Department zajedno s Bakirom odigrali lažiranu pravnu utakmicu u korist RS i Daytona, Bakira – srbofila, uhljupa i lažova, sve u korist RS, Velike Srbije i USA.

Laže Bakir kako ima na umu prof. Boylea.  Laž da će B. Izetbegović kasnije dopustiti Boyleu ulazak u tim. Da nije laž, zašto bi priječio jednog od najboljih stručnjaka međunarodnog prava da bude u našem timu.  Toga je svjestan profesor Boyle koje te Bakirove priče naziva “bikovskim brbljanjem.” Obmanom!

Bakir je lažov i srbofil, tvrdi u današnjem osvrtu Kerim Svrakić na Facebook profilu Fatmira Alispahića. To je istinski kroki B. Izetbegovića.

Francis-Boyle - CopyHoće li Boyle biti u našem timu, ne zavisi više ni od nas slabo ili nikako zainteresiranih koji nismo u stanju prikupiti 1.500 potpisa u peticiji kojom se traži njegov povratak u tim. Potpisi se prikupljaju od kraja marta prošle godine. Da Ceca gostuje u Sarajevu, bilo bi makar pedeset puta više posjetilaca sa plaćenim ulaznicama. Potpis na peticiju za spas države je besplatan.

Neka je igara, a kruha bilo ne bilo, a o državi – i ne sanjaj.

Veliko je pitanje je hoće li prof. Boyle nakon svih poniženja pristati da nas zastupa.   Po svoj prilici – on je upravo odlučio napustiti tu prljavu igru sa pravdom, sa žrtvama genocida, državom Bosnom i – s njim samim koju igra srbofil i lažov B. Izetbegović u korist RS i Velike Srbije.

 

 

 

 

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: