Francis A. BOYLE: BAKIR IZETBEGOVIĆ POKUŠAVA DA REVIDIRA ISTORIJU GENOCIDA U SREBRENICI I BOSNI KAKO BI ISTINU ZAKOPAO SA KOSTIMA ŽRTAVA

 

 

cvijetz

prof BoyleBakir Izetbegović javno i sasvim jasno pokušava da revidira  istoriju genocida od strane Srba protiv Bošnjaka i kako bi tu historju zakopao sa njihovim znanim i skrivenim grobovima i masovnim grobnicama.

Bakir Izetbegović želi sakriti tijela i kosti žrtava.

To on čini namjerno čime svjesno krši  Konvencije o sprečavanju i kažnjavanju  genocida – Član III (e) koja ga stavlja u krivičnu poziciju suučesnika u genocida.

žOve žene Srebrenice  su bile, a mogle bi zauvijek ostati žrtve bez prava i pravde.  To se neBAKIR smije dogoditi, mada Bakir Izetbegović svjesno radi na tome.

Apsolutno je odvratna sramota da Bakir Izetbegović prisiljava te žene žrtve Srebrenice da Vučića nagrade i zakite sa Cvijetom Srebrenice na 20. godišnjicu masakra u Srebrenici .

To bi bilo isto kao kada bi neke jevrejske žene neko prislilo  da daju Cvijet Auschwitza kao nagradu Hitlerovom zamjeniku Himleru na 20. godišnjicu oslobođenja Auschwitza i holocausta.

One Reply to “Francis A. BOYLE: BAKIR IZETBEGOVIĆ POKUŠAVA DA REVIDIRA ISTORIJU GENOCIDA U SREBRENICI I BOSNI KAKO BI ISTINU ZAKOPAO SA KOSTIMA ŽRTAVA”

  1. U ovo sam sigurna, moramo nesto da uradimo da zbacimo Bakira sa vlasti i slucaja. Moramo da sebi sami pomognemo…..

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: