Povodom susreta Vučić-Putin i zahvale Vučića Putinu za veto u UN na Rezouluciju o genocidu u Srebrenici: NA BBC-u SAM IZJAVIO DA JE SRBIJA BANDA NACISTA I DA NE MOŽE BITI DIO EUROPE

putin

“Putin će držati Srbiju izvan Eurospke unije i NATO-a, što će biti dobro za nas! Gledajmo i jučerašnji susret Vučića i Putina u tom svjetlu!”

Reagiranje prof. Francisa A. Boylea povodom sramnog zahvaljivanja četničkog vojvode predsjednika Srbije Vučića koje je izrekao jučer za vrijeme sastanka sa ruskim predsjednikom Putinom u vezi sa ruskim vetom na Rezoluciji o gencidu u Srebrenici

SVOJEVREMENO SAM NA BBC IZJAVIO DA SU SRBI BILI BANDA NACISTA I DA NE MOGU BITI DIO EUROPE

Zamolio sam jutros prof. Francisa A. Boylea komentar o jučerašenjem susretu predsjednika Srbije i predsjednika Rusije Alesandra Vučića i Vladimira Putina kada se četnički vojvoda zahvalio Putinu i Rusiji za veto u UN-u na rezoluciju o genocidu u Srebrenici ovim riječima:

Citat: “Srpski narod nikad neće zaboraviti šta je Putin uradio 2015. godine, kada je Rusija stavila veto na britansku Rezoluciju u Savjetu bezbjednosti UN-a prema kojoj bi Srbi trebalo da budu proglašeni za genocidni narod. Tada je predsjednik Putin zaštitio istinu i pravdu i zato imamo veliku odgovornost za sve što ćemo raditi u budućnosti – dodao je Vučić.” Kraj citata.

Evo šta je odgovorio prof. Boyle, prvi zastupnik naše Tužbe u sporu na Svjetskom sudu protiv SCG za unutrašnju i spoljnu agresiju i genocid u Bosni, naš pravni zastupnik koji je pripremio i Tužbu protiv Britanije, spreman i danas da je aktivira, kao šgto je spreman podnijeti i Tužbu na ICJ protiv R. Hrvatske za agresiju i genocid.

Citat: “Svojevremeno je BBC zatražio od srbijanskog ministra za informacije da sa mnom raspravlja po pitanju agresije i genocida Srbije i Crne Gore na Republiku Bosnu i Hercegovnu. Odbio je. Zatim je BBC pitao nekoga iz srbijanske ambasade u Londonu bi li on diskutirao sa mnom na tu temu. Odbio je i on. Najzad, BBC je našao nekoga iz “srpskog Think-Tank-a” i on je pristao unići u javni duel sa mnom. Tada sam uživo na BBC-u rekao je Srbija banda nacista  i da ne može biti dio Europe.” Kraj citata.

Zatim je dodao:

“Putin ćedržati Srbiju izvan Eurospke unije i NATO-a, što će biti dobro za nas! Gledajmo i jučerašnji susret Vučića i Putina u tom svjetlu!”
Prof. Boyle kaže da će o svemu biti više govora u njegovoj knjizi koju uz pomoć bosanskih prijatelja priprema za štampu na engleskom, ali i na bosanskom jeziku. Knjiga će biti dijeljena besplatno u Bosni.

Počelo je prikupljanje donacija za taj veliki projekat o istorijskim događajima o kojima ne znamo baš sve jer Daytonci kriju istinu.

Ako želite pomoći izalazak te važne knjige, našeg velikog borca za RBiH, za pravdu, borca ne samo protiv Srbije, nego i protiv deytonske garniture koja ga je odbacila kao zastupnika sa ICJ kako pravda ne bi bila zadovoljena i žrtve i dražava RBiH obeštećena i kako bi vratila svoj ustavno-pravni poredak koji je važio prije agresije i genocida, a koji je i danas jedino legalan i važeći.
Ovdje je link prekokojeg možete donirati novac za tu knjigu.

https://gogetfunding.com/campaign_funds/?pre=5911638

Podjetimo se!

Bakir i Kavazović
 B. Izetbegović saboter pravde za BiH, na račun naci bande 

Prof. Boyle se nudio da radi i sa Sakibom Softićem, koji je zajedno sa B. Izetbegovićem sobotirao nastavak spora na ICJ protiv Srbije za genocid. Ali, B. Izetbegović ga je odbacio kako bi Srbija ostala nekažnjena za genocid. Da se slušalo prof. Boylea, ne bi jučer Vučić poricao genocid i zahvaljivao se za nepravdu, niti bi mogao doći u Srebrenicu da ga Izetbegović, Kavazović, Duraković, uz najviše državne počasti zakite Cvijetom Srebrenice, osramote i ponize i žive i mrtve žertve i našu državu, sve za projekat velike Srbije.

Ti i takvi su odbili i Rezoluciju NKRBiH koju je napisao prof. Boyle o izdvajanju Srebrenice iz genocidne RS. Nisu dopustili prof. Boyleu da na ICJ ukine RS. Sada imamo Dodika za predsjednika, kao i savez Dodik-Čović koji pogoduje Izetbegoviću jer seuzdaju u državu od Stupa do Kozje ćuprije, ako ih zapadne!


I pored svega toga, prof. Boyle se smatra bosanskim državljaninom, ne perstaje pravnu bitku za RBiH. Rado bi pomogao i Komšića savjetom, naravno bez novca! Ali, Komšić šuti na taj prijedlog.
Mi Bosanci – Bošnajci smo izabrali one Daytonce koji prof. Boyleu godinama ukraćuju obnovu (R)BiH (diplomatskog) pasoša, iako je legalno državljanin RBiH. Kao da je najveći kriminalac i naš i državni neprijatelj.
Bosanske pasoše i Srbi i Hrvati su prodavali ilegalno i u zemlji i inozemstvu. I SDA uhljupi su svašta radili, rade i danas, znam iz iskustva. Svaki četnik ili ustaša može posjedovati bh-pasoš, uz njega još po jedan ili dva, kao i presuđeni ratni zločinci, ali eto, naš veliki prjatelj i pravni borac, svjetski stručnjak za međunarodno pravo, državljanin RBiH – ne može.

Halal nam vjera!

Na u temu uskoro više na ovom mjestu.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: