ČETNICI SE SPREMAJU – DODIK UVODI REZERVNI SASTAV MILICIJE

cetnicki-pokret-visegrad

* Četnicima, poput onih u Višegradu, Bileći, Manjači…, četnicima u MUP-u koji baštine genocidnu tradiciju i u čijim redovima ima još onih koji su okrvavili ruke u Srebrenici, pa kriminalcima iz Specijalne jedinice policije – Dodik evo pridodaje i rezervni sastav milicije. Ne zna mu se broj, ali ne bi trebalo biti iznenađenja ako obuhvati sve vojno sposobne stanovnike – Nema više JNA, ali za oružje ne trebaju brinuti – tu je odlično naoružana Srbija koja je protegla pipke do Kozje ćuprije. Na bošnjačkoj strani – praktično je na snazi ona Alijina – „Mirno spavajte, rata neće biti jer za rat je potrebno dvoje“ *

„Nezavisne novine“ objavljuju Dodikovu izjavu kako je glavni sigurnosni zadatak RS borba protiv organizovanog kriminala i terorizma.

„Radi efikasnije borbe protiv terorizma i organizovanog kriminala Republika Srpska će u narednom periodu uvesti rezervni sastav policije,“ rekao je Milorad Dodik i najavio izmjene zakona u toj oblasti, a pozvao je sve nivoe vlasti na jaču saradnju u borbi protiv terorizma u BiH.“

 

os-uniforma-cetnicki-skup (1)
Četnici i pripadnici Oružanih snaga BiH zajedno u Banjoj Luci na proslavi Krsne slave genocidne tvorevine

Dodik je davno ovladao MUP-om genocidne RS koja ga štiti na čelu kriminalaca. Kriminalaca ima za izvoz i u redovima specijalaca koji kao drumski razbojnici pljačkaju vozila koja prevoze novac i razbijaju bankomate. Upućeni tvrde – to je vrh ledenog brijega kriminala jer policajci i inspektori  dilaju i drogu, odaju tajne stranim sigurnosnim službama, posebno hrvatskoj.

Niko nije podnio ostavku zbog kriminalaca u MPU-u RS.

MUP RS  baštini terorizam i genocid – po presudi Svjetskog suda pravde postoji za to ne da bi se borio protiv kriminala, nego da bi čuvao kriminalce na vlasti i u svojim redovima.

vučić, 2
Vojna počast pripadnika OS dejtonske BiH četničkom vojvodi Vučiću u Potočarima 2015. na mjestu genocida koje vojvoda negira

Opozicija tvrdi da raspolaže sa dokazima o oko stotinu pedeset kriminalnih afera okupiranom dijelu RBiH kroz koje je SSND opljačkao više milijardi maraka. Vođa kriminalaca i hajdučke skupine je neprikosnoveni Dodik.

Što se tiče muslimanskog terorizma u Bosni – a ako ga i ima, za njega su najpogodnije tlo stvorili baš četnici i četnička ideologija, koju sada provodi Dodik, a koja je do danas nekažnjena – jer opstaje genocidna tvorevina. Opstaje – zaslugom samih Bošnjaka – odnosno njihova duhovnog i svjetovnog vodstva.

Osim što ne da opepeliti oko ukidanja RS, Bakir Izetbegović stavlja u istu ravan izmišljene muslimanske radikalce i četničke horde. On prijeti jednako i četničkim postrojbama i paradžematima.

Eh, te četničke horde su dio ustrojene, davno ideologizirane, uniformirane i naoružane srpske sile. Njihov cilj je uništenje države Bosne – i tu su pri kraju puta. Uništenjem države Bosne nestaje i njen najbrojniji narod i – obrnuto.

Istina je nema više JNA, ali Srbija se naoružava iz dana u dan. Pokojnik A. Izetbegović je sabotirao obranu RBiH, pogazio njen Ustav. Sefer Halilović, kojeg je Alija smijenio i na kojeg je izvršen nekažnjeni atentat – za Aliju je davno rekao da je veleizdajnik, te mu živom poručio – ako ne dokaže gdje je onih deset milijardi maraka za obranu – onda je i kriminalac. Nije dokazao.

Prije upokojenja, sveo je Armiju RBiH od 200.000 boraca na malu stranačku vojsku SDA, koja je sada – zaslugom pokojnog Tihića, – dio Oružanih snaga dejtonske BiH. Sve u svemu, par hiljada momaka; ako su naoružani puškama u Bihaću, municija je u Bijeljini… „ Ako nekog Bošnjaka na straži u Glamoču zaboli trbuh, pa ode tamošnjem doktoru ( HZ HB)  mora platiti troškove pregleda – one koje u Bihaću ne plaća…

 

 

vučić i cvijet srebrenice
Opsjednust žrtve svojim katilom; majka iz Srebrenice kojoj su četnici pobili čeljad – odaje  priznanje četnikom vojvodi Vučiću na Dan sječanja na genocid – i kiti ga Cvijetom Srebrenica. Ona je smao jedna od  izmanipuliranih žrtava – i onih koji su nas uspavljivali pred rat – i njihovih nasljednika  koji se danas grle sa četničkim vojvodama i čuvaju genocidnu RS 

 

Ako do nečeg dođe, a ne daj Bože da dođe – pripadnici Oružanih snaga dejtonske BiH Srbi će na svoju, Hrvati na svoju – a Bošnjacima – kako bude. Uskoro, teško da će ko i praćkom umjeti gađati.

Ta “srpska komponenta” Oružanih snaga već se miješala sa četnicima prilikom obilježavanja Krsne slave genocidne RS 20. januara 2015. u Banjoj Luci. Vidjelo se to lijepo na fotografijama; politika i komanda Oružanih snaga su zataškali slučaj i niko nije odgovarao.

Četnicima, poput onih u Višegradu, Bileći, Manjači…, četnicima u MUP-u koji baštine genocidnu tradiciju i u čijim redovima ima još onih koji su okrvavili ruke u Srebrenici, pa kriminalcima iz Specijalne jedinice policije – Dodik evo pridodaje i rezervni sastav milicije. Ne zna mu se broj, ali ne bi trebalo biti iznenađenja ako obuhvati sve vojno sposobne stanovnike – Nema više JNA, ali za oružje ne trebaju brinuti – tu je odlično naoružana Srbija koja je protegla pipke do Kozje ćuprije. Na bošnjačkoj strani – praktično je na snazi ona Alijina – „Mirno spavajte, rata neće biti jer za rat je potrebno dvoje“

U tom slučaju, Bošnjaci mogu kožu na šiljak. Istina imaju socijalne mreže, Facebook, ali malo ko ima i praćku.

Za većinu važi ona Alijina – „Spavajte mirno, rata neće biti jer za rat je potrebno dvoje.“

Nakažnjeni zločin će se ponoviti…

Bošnjacima se ponavlja historija u najkrvavijem obliku, a o ni ne samo da ne vode računa o svojoj sigurnosti, nego financiraju svoje katile, kao one četnike u Višegradu koji su se postrojavali prošle hefte. I povratnici – poreski obveznici Bošnjaci – financiraju četnički projekat. 

Ne treba dizati dreku na Dodika i Mektića; jer to je uzalud – jer oni nikada neće promijeniti četničku ideologiju. Ta nisu u liku Fahrudina Radončića i Bošnjaci imali “svoga” ministra sigurnosti – Šćepu – koji je uz suglasnost SDA i IZ i bez velike bune građana Bošnjaka – ustvari bio „ministar četničke sigurnosti, umjesto da je profesionalno obavljao svoj posao.“ Ništa nije bolji ni njegov koalicioni partner koji Šćepu odlično zamjenjuje dok je u zatvoru – obnašajući najvišu funkciju u dejtonskoj “državi.”

NekažNekažnjeni zločin genocida u Prijedoru – oprošteni i nekažnjeni zločin će se ponoviti; Dodik Bošnjacima šalje jasnu poruku – pa im je vrijeme krvavog buđenja prije nego li bude kasnoprijedor (1)

 

 

 

One Reply to “ČETNICI SE SPREMAJU – DODIK UVODI REZERVNI SASTAV MILICIJE”

  1. Prica je, na nasu veliku žzalost, istinita, dokumentirana, argumentirana. Ledi krv u žilama. Ovo treba shvatiti kao upozorenje.., alarm na uzbunu…, jer stvari poprimaju više nego ozbiljan karakter. Da, četnici su sve više na javnoj sceni u BiH, s naoštrenim kamama i cekaju samo pogodan trenutak. Treba li reći ko su targetirane zrtve?! Ne,zato što vrijeđa zdrav razum! Treba li se osvrtati na onu poznatu “spavajte mirno, rata biti nece…” Ne samo zbog one iz 1991. i 1992., nego zbog ove danas kojom ponovo uspavljuju narodom – sinovi onih iz
    90-tih, ili pak nastavljači započetog veleizdajnickog posla iz tog razdoblja. Samo idiotima i veleizdajnicima može biti svejedno kada na Gradskom mostu u Banja Luci vide postrojene pripadnike tzv. Oružanih snaga BiH i cetnika. Uostalom, u Srbiji su se i službeno pomirili četnici i partizani, pa slika iz Banja Luke je samo dio tog mozaika. “Sprem'te se, sprem'te četnici…”, pjevao je donedavni direktor RTRS-a, sada to na neki drugi nacin pjeva Mile Dodik, a predsjednik najjače bošnjacke stranke i od jučer predsjedavajući Predsjedništva dejtonske BiH uporno kliče da mirno spavamo, jer “rata neće biti” (mozda neće biti rata, ali moglo bi biti klanja) istovremeno ponavljajući da je RS neupitna….Ledi mi se već krv u žilama.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: