IVICA DAČIĆ JAVNO PRIZNAO DA JE SRBIJA STVORILA REPUBLIKU SRPSKU

Novi dokazi o genocidu koji je počinila Srbija u RBiH u svjedočenju najbližeg Miloševićevog suradnika


IVICA DAČIĆ JAVNO PRIZNAO DA JE SRBIJA STVORILA REPUBLIKU SRPSKU  

* Link sa svjedočenjem Ivice Dačića da je Srbija stvorikla RS biće dostavljen zastupničkom timu države RBiH koji radi na Reviziji Presude Međunarodnog suda pravde iz 2007. i inzistirati da Srbija bude osiđena za genocid u Bosni, te da se ukine genocidna RS koju je stvorila Srbija:  ovo pismo ide na adresu i Ivice Dačića, ministru vanjskih poslova Srbije, inače Miloševićevom šegrtu* 

Ivice Dačiću!
Mi, patriote, građani države Republike Bosne i Hercegovine, koja nikad četnička nije bila niti će biti, dokle god i jedan patriota ove zemlje postoji, opet ti pišemo, ovaj put povodom tvog skorašnjeg govora na Kongresu fašističke Socialističke Partije Srbije čiji je uzor i vodilja jedan od najvećih ratnih zlocinaca u historiji čovječanstva – Slobodan Milosevic – a u čijem si desnom džepu obitavao svo vrijeme genocida i agresije Srbije na nasu zemlju i obavljao mnoge prljave poslove.
Ti nastavljaš politiku ‘balkanskog koljača’ Miloševića slaveći javno rezultate genocida i brutalne agresije na RBiH, rezultate ‘srpskog junaštva’ koje se dokazivalo nad golorukim civilima, ženama, djecom, starcima.
Svojim govorom na Kongresu fašističke Partije Srbije priznao si da je tzv. RS nastala na genocidu koji je počinila Srbija. To tvoje javno svjedočenje a što će biti pridodano kao još jedan dokaz našem zahtjevu za revizijom Presude od 26.02.07., na Međunarodnom udu pravde.
Nikada nećemo dozvoliti četnicima Srbije i RS da uživaju u svom kriminalnom genocidnom djelu. Nemoj se uzdati da će genocidom okupirani dio naše države ikad biti dio Srbije, čime se hvališ.
Naša je dužnost i obaveza istrajavati na ukidanju genocidne tvorevine i punom kažnjavanju Srbije, u što spada i pravo na odštetu za žrtve genocida i za razaranje naše države. Tvoje svjedočenje je potvrda ispravnosti revizije Presude ICJ, kanjavanja Srbije i ukidanja genocidne RS.
Opstnak RS kao dijela velike Srbije je tvoja bolesna iluzija, pa te je potrebno neprestano vraćati u realnost. Realnost je suočenje s pravdom koja je nakon tvojih hvalisanja o tome da je Srbija stvorila genocidnu RS – danas izglednija nego jučer. I ti bi, da je pravde, odavno bio u zatvoru za sve što si učinio kao Miloševićev šegrt.

Zasigurno će se nas pravni tim pobrinuti da snimak ovog tvog urlanja na Kongresu Fašističke Partije Srbije bude korišten kao jedan od krunskih dokaza na Medjunarodnom sudu pravde u izricanju nove presude kojom bi Srbija bila presuđena za genocid u Bosni, a RS ukinuta.
Na priloženom linku je svjedočenje Ivice Dačića o srbijanskoj ulozi u agresiji i genocidu u RBiH)
http://vijesti24h.com/ovo-je-dokaz-da-je-srbija-pocinila-genocid-ivica-dacic-iznio-dokaze-kako-je-nastala-rs/

Dženana DELIĆ
Ibrahim HALILOVIĆ,
Facebook grupa ‘Zahtjev za povratak u zivot Ustava RBiH’

https://www.facebook.com/groups/ustavrbih/

One Reply to “IVICA DAČIĆ JAVNO PRIZNAO DA JE SRBIJA STVORILA REPUBLIKU SRPSKU”

  1. ima jedna stara poslovica koja kaze isplivali govno na povrsinu Da istina poslije toliko godina poslije krvavoga i ludoga senlucenja klanja silovanja progona i svega zla koje su pocinili naso se jedan djelat da govori pravu istinu On tu istinu govori u pomani i mahnitome stanj da se pohvali vidim da ga slijedi mahniti holos koi mu skandira u svome ludilu on javno prijeti nama U Bosni da ne diramo RS islim daje ovaj mahniti umobolnik za ludnicu A stose tice prijetnje mozemo sa samo smijati Ovo je dobro da se vidi da sa njima nema pomirenja svoje zlo skrivaju Oni pominju pomirenje kakvo pomirenje on pominje nema nista od toga Ono stasu oni uradili ne ZABORAVLJA SE NNNIIIKKKAAADDDAAAAAAAAAAAAAAAA neka to znaju dok je ove zemlje i sunca na nebu za njih je pokplj nevini ljudi samo nestecan slucaj a ne genocid sram ih biooni bi to ovako nbilo pa proslo zaboravimo to E nece moci koji ste nas progonili ubijali gssili nasa stojletna ognjista htijeliste da nas totalno unistite danam se nezna iza rod ni porod nece moci Imate obraza da pominjete pomirenje a ne priznajete staste uradiliNe moze tako prvo treba da priznate svoje dijelo i MOLITE NAROD MOJE BOSNE DA VAM OPROSTI u nase ime nemoze vam vlada u SARAJEVU DA OPRASTA JER OVAJ NAROD BOSNE NIJE IM DAO OVLSSTENJE ZATO NEMOZE VAM OPROSTITI NI CRKVA NI DJAMIJA JER NIJE IM NAROD DAO OVLAST ZA TO SAMO NAROD BOSNE I HERCEGOVINE DAJE OPROST I PIMIRENJE TAKO DA ZNATE

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: